Friday, August 17, 2018

Grand Park Shore Youth Apartment - Salah Satu Lokasi Penginapan Terbaik di Zhuhai, China

Kami menginap di Grand Park Shore Youth Apartment, Zhuhai, China untuk satu malam; check in 04 December & check out 05 December 2015. Penginapan ini terletak di Daerah Gongbei, Zhuhai yang bersempadanan dengan wilayah khas Macau. Kami menempah bilik queen bed tanpa kamar mandi.

Zhuhai, China

Penginapan ini sebenarnya sebuah rumah yang ditukar fungsinya menjadi penginapan untuk pelancong yang berkunjung ke Zhuhai. Lokasinya terletak di Jalan Lover di tingkat paling atas bangunan pangsapuri menawarkan pemandangan laut yang indah. 

Grand Park Shore Youth Apartment @ RM76.00

Semua bilik dilengkapi dengan aircond, cerek elektrik, meja dan kerusi. Beberapa bilik mempunyai kamar mandi dengan pancuran mandian air panas. Perkhidmatan Wi-Fi percuma disediakan di semua kawasan. Selain itu, kaunter penerimaan tetamu beroperasi 24 jam sehari dan menyediakan simpanan bagasi secara percuma. Tempat letak kenderaan juga disediakan secara percuma. 

Lokasi Grand Park Shore Youth Apartment

Penginapan ini berjarak 10 minit pemanduan dari Stesen Keretapi Zhuhai dan mengambil masa 55 minit pemanduan ke Lapangan Terbang Zhuhai. Lokasinya antara yang terbaik di Zhuhai!

Kesimpulan; penginapan ini sangat digemari oleh backpackers kerana harga biliknya yang murah, selesa dan lokasi hotel antara yang terbaik di Zhuhai! Recommended!

Berminat menempah bilik di hotel ini? Tempahlah melalui Booking.com.

Artikel Terkait


EmoticonEmoticon

Perkongsian Pintar